Rólunk

Opus Jazz Club

Az európai és a hazai jazzszíntér legizgalmasabb művészeit és produkcióit mutatja be...

2013-as nyitása óta az Opus Jazz Club az európai és a hazai jazzszíntér legizgalmasabb művészeit és produkcióit mutatja be hétről hétre a Budapest Music Center épületében. Az Opus zenei, akusztikai és gasztronómiai szempontból is méltán tartozik Európa élvonalbeli helyszínei közé, ahová a környező országokból is ellátogatnak a jazz rajongói, s ahol a műfaj iránt érdeklődők szélesebb köre is új zenei élményekkel gazdagodhat olyan fellépők jóvoltából, mint Dave Liebman, Irène Schweizer, Vincent Courtois, Michel Portal, Louis Sclavis, Keith Tippett, Aki Takase, Joachim Kühn, Andy Sheppard, Vincent Peirani, Émile Parisien, Leszek Możdżer, Alexander Hawkins, Django Bates vagy Theo Bleckmann. Az Opus Jazz Club büszkesége a világ egyik legjobb zongorájának tartott Fazioli, amelyet szólóban is hallhatunk a nevét viselő koncertsorozat keretében. Az éttermet is magában foglaló klub nemzetközi konyhája különleges fogásokkal, esti koncertfalatokkal és nagyszerű magyar borokkal várja a vendégeket.

Étlap

Rólunk mondták

Egyszerűen tökéletes
Ha valaki olvassa az értékeléseimet, láthatja, hogy nem vagyok könnyű eset. Nekem nehéz megfelelni. Szigorú értékelő vagyok. Az Opus Jazz club (mondjuk a tegnapi Bencze Alma koncert nagyszerű volt) A Jazz Club amellett, hogy szép, ízléses, kiváló kiszolgálással és konyhával rendelkezik. Az étlap pont olyan elegáns, választékos, mint a hely, a berendezéssel együtt. Nagyszerű a borválaszték, a pincér, akkor van ott, amikor kell, mosolyog, de nem tolakodó, egyszerűen történik minden. Lehet, hogy egy hosszú barátság kezdete?

Szekeroriold Budapest, Hungary

tripadvisor

finom ételek
Kellemes környezet és felszolgálás. Nagyon jó konyha, a menünek az ára is elfogadható. Egyedül az adagok lehetnenk kicsivel nagyobbak.

Daniel M

tripadvisor

Nagyon jól éreztem magam
Nagyon jól éreztem magam. Modern, tiszta, letisztult belső tér. Az étterem és a felszolgálás részére csillagos ötös. Nagyon finom ételek és italok. A levendulás csokitorta életem legfinomabb csokitortája volt - köszönöm :). A hely egyben koncerthelyszín is - nagyon jó hely. Ajánlom.

KrisztaN07 Budapest, Hungary

tripadvisor

Kellemes jazz - kellemes vacsora
Egy jazzest keretében volt alkalmunk megismerkedni a hellyel. A kiszolgálás gyors és profi. Az étlap átlátható, az általunk kóstolt saláták finomak voltak. A desszertek kicsit extravagánsak. Mindez elfogadható áron, kellemes, modern környezetben. Koncerttel egybekötve relaxációs élmény.

greatpeti Budapest, Hungary

tripadvisor

Napi ebéd menü
Nagyon szép hely, hangulatos, kellemes jazz szól (már aki szereti). Gyors és kedves kiszolgálás, a napi ebéd menü mindig finom, bőséges és gondosan válogatják össze, mindemellett az ár-érték arány is kiváló.

Petra S

tripadvisor

Galéria

Kapcsolat

elérhetőség

Opus Jazz Club
1093 Bp. Mátyás utca 8.

Email
info@opusjazzclub.hu

koncertszervezés
booking@opusjazzclub.hu

információ, jegyek
+36 1 216 7894

Nyitva tartás

Hétfő-Kedd 11:00-16:00

Szerda-Péntek 11:00-23:00

Szombat 18:00-23:00

Vasárnap zárva

jegyinformáció

Telefon
+36 1 216 7894

Jegypénztár
nyitva tartása

Hétfő 09:00-18:00

Kedd 09:00-20:00

Szerda 09:00-22:00

Szombat 10:00-22:00

Vasárnap nyitás az előadás kezdete előtt 2 órával