Program

Bacsó Kristóf Quartet

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Bacsó Kristóf - szaxofon
  • Szabó Dániel - zongora
  • Tóth István - bőgő
  • Szabó Dániel Ferenc - dob

Bacsó Kristóf szaxofonosként és zeneszerzőként is a magyar jazzélet egyik meghatározó alakja, elég csupán annyit említenünk, hogy az elmúlt években négy szerzői lemeze jelent meg, a trióformációtól a kvartett vagy kvintett felállásokon át egészen a big bandre írt kompozíciókig bezárólag. Bacsó legutóbbi albuma Imaginary Faces címmel jelent meg a BMC Records kiadásában, erről a lemezről is hallhat majd darabokat a közönség, de a kvartett repertoárja főként új kompozíciókból áll, amelyek a kortárs jazz, a magyar népzenei örökség és a kortárs klasszikus zene stíluselemeit is rendkívül avatott módon, új minőséget létrehozva illesztik egyedi zenei koncepcióba. Szabó Dániel, Tóth István és Szabó Dániel Ferenc személyében a magyar jazzélet olyan meghatározó szereplőit köszönthetjük a zenekarvezető oldalán.

https://www.kristofbacsomusic.com/

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 3000 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2024 augusztus 03 szombat