Program

Baló Sámuel Trió

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Baló Sámuel - zongora
  • Richter Ambrus - dob
  • Miskolczi Márk - nagybőgő

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A Baló Sámuel Trió repertoárját legnagyobbrészt a zenekarvezető kompozíciói alkotják, amelyek a modális jazz, a hard bop, a free és avantgárd jazz, illetve a magyar népzene hatását egyaránt magukon viselik. A 2020 tavaszán megalakult trióban Baló Sámuel, Miskolczi Márk és Richter Ambrus tehetsége adódik össze. Együttesük a hagyomány és innováció közti egyensúly fenntartására törekszik, a hangsúlyt pedig a szabad művészi kifejezésre és a spontaneitásra helyezik, így dinamikus koncertjeiken nagy szerepet kap az improvizáció és a zenei párbeszéd, ami általában a felfedezés élményét tartogatja mind saját maguk, mind a közönség számára. Nem sokkal a trió megalakulása után, 2021 elején két különdíjat is megszereztek a Müpa Jazz Showcase-en. Azóta több magyar és határontúli fesztiválon arattak sikert, és több ízben neves művészekkel, köztük Dresch Mihállyal kvartetté kiegészülve szélesítették zenei palettájukat.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
3Kép
2024 június 06 csütörtök