Program

Baló Sámuel Trió, vendég: Ajtai Péter

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Baló Sámuel - zongora
  • Miskolczi Márk - nagybőgő
  • Richter Ambrus - dob
  • vendég:
  • Ajtai Péter - nagybőgő

Baló Sámuel nem először fordul meg zenekarával az Opus Jazz Clubban. Felléptek trióban, más alkalmakkor pedig külföldi zenészbarátaikkal adtak koncertet szeptetté alakulva, vagy Dresch Mihály csatlakozott a zenekarhoz. Ezúttal azonban még különlegesebb felállásban, Ajtai Péter bőgőssel kiegészülve érkeznek.

Ezen az estén főleg Baló Sámuel saját szerzeményei hangzanak majd el, amelyeket benyomások, hangulatok, tapasztalatok, emlékek ihlettek. A kompozíciók gyakran merítenek a modális jazz és a népzene világából; nagy teret és szabadságot hagynak a rögtönzés és a tagok közötti zenei kommunikáció számára, így minden alkalommal kicsit másképpen, eltérő színezettel és megújuló  frissességgel szólalnak meg. A két bőgő együttes jelenléte szabadabb, kevésbé kíséretszerű bőgőzést tesz lehetővé, és izgalmas bőgőduóknak nyit utat. Ajtai Péter közreműködésével nemcsak a többszólamúság lesz gazdagabb, hanem ritmikailag is sűrűbb szövet jöhet létre – ahogyan azt a zene kívánja.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2023 augusztus 24 csütörtök