Program

Binder Károly – Juhász Gábor duó

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Binder Károly - zongora
  • Juhász Gábor - gitár

Régi barátság köti össze a két alkotó- és előadóművészt. Első közös lemezük éppen negyedszázada, 1993-ban jelent meg Little Song címmel, egy akkor már két évre visszatekintő intenzív kreatív munka és koncertezés lenyomataként. Az első albumot három további közös CD, valamint számos hazai és külföldi koncert követte. Az utóbbi húsz évben aztán pályájuk külön szálakon futott. Binder Károly a Liszt Ferenc Zeneakadémia jazz tanszékének vezetője lett, egyben a BMM lemezkiadó tulajdonosa. Saját kvartettjével és Borbély Mihállyal közös duójával rengeteg sikeres koncertet és lemezt tudhat maga mögött. Juhász Gábor a Bartók Béla Konzervatórium és 2018-tól az Zeneakadémia jazz gitár tanára. Számos zenekarban vett részt szólistaként és 2006 óta saját formációit is vezeti.

A duó a hosszú szünet után 2018 márciusában adott újra koncertet a patinás jazz múlttal rendelkező Benczúr Házban. A régi emlékek, és a sokak számára fontos hangzás felújítása volt az elsődleges cél, de hamar kiderült, hogy az elmúlt évtizedekben a két művész kreativitása semmit sem veszített korábbi intenzitásából, így elhatározták, hogy újra vízre bocsátják a hajót és kibontják a vitorlákat. Opus-beli koncertjükön a duó vadonatúj és negyedszázados kompozíciói egyaránt hallhatók lesznek.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

2018 november 02 péntek