Program

Couple Coffee (BR)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Luanda Cozetti - ének
  • Norton Daiello - nagybőgő

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek.
Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A Portugáliában élő brazil alkotópáros, Luanda Cozetti és Norton Daiello a szürke őszi napok közepette varázsolja körénk a latin országok és a trópusi tengerpartok üdítő atmoszféráját. A 2005-ben megalakult duó repertoárja saját dalokból és brazil slágerekből áll, amelyek a jazz, a bossa nova és a portugál populáris zene hatásait gyúrják egybe, és a hamisítatlan életöröm hangján szólalnak meg. A Couple Coffee csaknem két évtizedes pályafutása alatt Európa több országában, az USA-ban és Brazíliában is meghódította a közönséget karizmatikus kisugárzásával és virtuóz előadásmódjával. Cozetti és Daiello eddig öt stúdióalbumot rögzített, és olyan brazil és portugál ajkú művészekkel dolgozik, mint Ivan Lins, António Zambujo, Tito Paris, Roberto Menescal vagy Bibi Ferreira. 

 

Jegyek 3900 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2023 november 11 szombat