Program

D.A.S. Trió: Netto Tetrisz – lemezbemutató, vendég: Kejdi Barbullushi (HU/AL)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Nagy Ábel - billentyűk
  • Sárdi Ádám - basszusgitár
  • Fábry Adonisz - dob
  • Vendég:
  • Kejdi Barbullushi - gitár

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A D.A.S. Trió 2014 óta aktív. Repertoárjuk a tagok szerzeményeiből áll, amelyekre az energikus, virtuóz előadásmód jellemző. Pszichedelikus jazz-funk dalaikban a kompozíció mellett fontos szerepet kap az improvizáció is. Koncertjeik egyedi hangulatához nagyban hozzájárul a zenészek közötti különleges összhang, és az ebből táplálkozó kreatív zenei párbeszéd. Nagy Ábel, Sárdi Ádám és Fábry Adonisz az évek során a zenekar berkein belül és kívül is számos elismerésben részesült. Eddigi pályafutásuk során több hazai és nemzetközi klub és fesztivál színpadán tűntek fel: visszatérő fellépői az Opus Jazz Clubnak, és olyan helyszíneken játszottak, mint a Művészetek Völgye, a Csíki Jazz Fesztivál, a prágai Jazz Dock, a Golem vagy a spanyolországi Jamboree. Ezen az estén második nagylemezüket mutatják be Netto Tetrisz címmel, amely a koncert napján jelenik meg, és vendégművészt is hívnak a Bécsben tanuló fiatal albán gitáros, Kejdi Barbullushi személyében.

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 3000 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
3Kép
2024 május 23 csütörtök