Program

Dés András Trió, vendég Martin Eberle (H/A)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Dés András - ütőhangszerek
  • Fenyvesi Márton - gitár, elektronika
  • ifj. Tóth István - gitár
  • Martin Eberle - trombita

A rendhagyó – két akusztikus gitár, ütőhangszerek – felállású Dés András Trió cizellált, ízléses, műfaji határokkal mit sem törődő kamarazenéje folyamatosan keresi az újat, de az ismerős zenei elemek használata révén jóleső akusztikai otthonosságot is teremt hallgatói számára. Oldott, ugyanakkor rendkívül fegyelmezett előadásaikból sugárzik a kompozíciókkal való közös játék, a koncentrált egymásra figyelés és az improvizálás öröme. The Worst Singer in the World című, a BMC Records gondozásában tavaly megjelent bemutatkozó albumuk komoly sikert aratott itthon és külfdöldön egyaránt, amit Kijevtől Kairóig számos koncert- és fesztiválfellépésük is tanúsít. Előadásaik során a lemez dalai folyamatosan alakulnak, s születnek az újabbak is.

Mostani koncertjük különlegessége, hogy vendégként a Kompost 3 és a Rom - Schaerer - Eberle zenekarokból az Opus nézői számára már jól ismert osztrák trombitás, Martin Eberle csatlakozik a trióhoz. A fúvós hangszer megjelenése egészen új távlatokat nyithat a csapat számára úgy hangzásban, mint a kompozíciók terén.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
5Kép
2018 szeptember 15 szombat