Program

Ephemere

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Caussanel Izabella - ének
  • Orbay Lilla - ének
  • Sebestyén Patrik - trombita
  • Bitó János - harmonika
  • Gyányi Tamás - nagybőgő
  • Stummer Márton - gitár

Az Ephemere formációt egy női alkotópáros, Caussanel Izabella és Orbay Lilla énekesnő alapította, tagjai között országos és nemzetközi díjakban részesült fiatal zenészeket találunk. Kompozícióik a huszadik század első felének jazz- és sanzonvilágára, latinos hangulatra épülve idézik meg a bárok bensőséges atmoszféráját. Az együttes repertoárja rendkívül színes, hiszen saját dalok mellett jazz-sztenderdek, francia dalok és világzenei hatások egyaránt jelen vannak benne, és mindez sajátos hangzásvilággal párosul. A szerzemények magyar, francia és angol nyelven szólalnak meg.

Az Ephemere szó a tiszavirág francia megfelelője. Általános jelentése helyett azonban a zenekar névválasztása új tartalommal tölti meg a kifejezést: megközelítésük az újjászületést és a pillanat megélését hangsúlyozza ki. Az improvizatív, jazzes játékmód és a megkomponált zenei anyag kontrasztja is azonnal felismerhetővé teszi a formációt.

 

Jegyek 2500 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2022 november 22 kedd