Program

Fenyves Quartet

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Fenyves Márk - gitár
  • Benkő Dávid - Hammond-orgona
  • Mihalik Ábel - dob
  • Miskolczi Márk - basszusgitár

A 2017-ben még trióként indult zenekar pályafutása alatt négy lemezt készített, a legutóbbi, The sweetest love of all című albumuk bemutatóját – egyúttal az együttes születésnapi koncertjét – az Opusban tartották hatalmas sikerrel. Az eklektikus dalokkal teli szerzői lemezen számos, a jazz műfajába is beszivárgott zenei stílus képviselteti magát, a háttérben a Hammond-orgona elmaradhatatlan duruzsolásával megspékelve. A zenekar azt tűzte ki célul, hogy szórakoztató karakterű lemez szülessen, amely nemcsak a jazz rajongóinak szól, hanem más műfajok felől érkező zenehallgatók is könnyen befogadhatónak találják.

A tagok közötti barátság és egymásra hangolódás eredményeképpen a Fenyves Quartet koncertjei nemcsak jó hangulatúak, hanem rendre teret nyitnak hatalmas energiák és érzelmek felszabadulásának is. Fülbemászó zene, közönségcentrikus muzsikálás barátoktól barátoknak – mert a koncert végére mind azok leszünk.

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
3Kép
2023 július 13 csütörtök