Program

Hajdu Klára Quartet: 10 éves jubileumi koncert

Élő lemezfelvétel
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Hajdu Klára - ének
  • Oláh Krisztián - zongora
  • Soós Márton - nagybőgő
  • Hoff Marcell - dob

Hajdu Klára a hazai jazz élet kiemelkedő alakja. A jazzma.hu, az egyetlen magyar jazz portál olvasói 2013-ban az év énekesnőjének választották. Énekelt már többek között New Yorkban, Ottawában, Torontóban, Oslóban, Párizsban, Londonban, Glasgowban, Rómában, Madridban, és hosszan folytathatnánk a sort.

Saját csapata, a 10 éve alapított Hajdu Klára Quartet, 2015 óta játszik a jelenlegi felállásban. Eddig két lemezük jelent meg, melyeket mind a szakma, mind a közönség rajongó elismeréssel fogadott. Dalaikat a magyar jazz csatornák mellett már holland és német országos rádiók is műsorukra tűzték. 2013-ban jelent meg első albumuk Come with me címmel, rajta saját szerzemények mellett kortárs jazz darabok, örökzöldek és népdalok feldolgozásaival. 2015-ben mutatták be teltház előtt Plays Standards Dedicated to Chet Baker című lemezüket, amellyel a legendás jazztrombitás emlékének adóznak. A korongon Chet Baker kompozícióit, és az általa híressé lett jazz standardeket dolgozták fel saját stílusukban a nagyszerű hazai trombitás, Fekete-Kovács Kornél közreműködésével. A szakma "Az év hazai jazz albuma" kategóriában Fonogram-díjra jelölte az albumot 2017 elején.

A kvartettel párhuzamosan, s attól elválaszthatatlanul alakult meg Klára és Oláh Krisztián duója. 2017 tavaszán jelent meg első lemezük, a Deep in a Dream, melyen saját kompozícióik mellett kedvenc dalaik kaptak helyet.

A mostani ünnepi koncertre a zenekar, eddig megjelent legismertebb dalai mellett, újdonságokkal és meglepetésekkel is készül!

facebook.com/hajduklaramusic 

Jegyek 1900 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

2018 október 13 szombat