Program

Heidrich Roland & The Abstract

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Heidrich Roland - gitár
  • Pengő Csaba - nagybőgő
  • Sárvári Kovács Zsolt - dob

A klasszikusnak számító dob, bőgő, gitár felállás ellenére az Abstract nem egy mainstream formáció. Sajátos zenéjük többféle stílust és műfajt ötvöz nagy rugalmassággal, a közösen elfogadott művészi alapkoncepción túl folyamatosan alakulva, saját belső úton haladva: a posztrocktól az avantgárd fordulatokig igen sok színnel találkozhat a közönség, miközben a zenei kalandozás alapjait dalszerű témák biztosítják, de a jazz attitűdje is mindig tapintható marad.

Az Abstractot a hazai klubokban és színpadokon 2018 óta hallhatja a közönség, és kísérletező kedvüket három felvételről is ismerhetjük: 2018 végén rögzítették első lemezüket Where are we going? címmel, 2021-ben megjelent a második albumuk, A Fine Line In Between, 2022-ben pedig a Live '20 című koncertkiadvánnyal jelentkeztek. Ezúttal a Grey Fox Ran Across the Prairie című műsorukat hozzák el, amely elbeszélő, meseszerű témáival anélkül ad szárnyat a hallgató fantáziájának, hogy programzenévé válna. Nem is ez az alkotók szándéka – a zene sokkal inkább a szabad asszociáció színes és izgalmas játékára hívja a hallgatót.

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2024 augusztus 28 szerda