Program

ELMARAD | j(A)zz! | Echo Boomer (AT)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Beate Wiesinger - basszus hangszerek, kompozíciók
  • Astrid Wiesinger - alt- és szopránszaxofon
  • Alois Eberl - harsona
  • Florian Sighartner - hegedű
  • Clemens Sainitzer - cselló
  • Philipp Jagschitz - zongora, szintetizátor
  • Michał Wierzgoń - dob

Kedves Vendégeink!
Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a művészek mai döntése értelmében a koncert elmarad.
Az online megvásárolt jegyek árát az Interticket automatikusan visszatéríti, a személyesen megváltott belépők a vásárlás helyén visszaválthatók. Megértésüket köszönjük! Budapest Music Center – Opus Jazz Club

A női basszusgitáros, Beate Wiesinger vezette e c h o boomer egy hétfős space pop/jazz zenekar. Nevükkel a nyolcvanas és kilencvenes évek között születettek generációjára utalnak, de sokkal többet is jelent annál: az e c ho boomer az improvizáció és a kompozíció laboratóriuma, ahol a különböző zenék és felállások ötletei fogannak. 2019 végén adták ki első lemezüket Aliens On Board címmel, ami egy rendkívül sokszínű zenei anyagként látott napvilágot. Az albumon finoman megkomponált hangtájak találkoznak a zajos improvizációval, dalszerű struktúrák az izgalmas ritmikai alapokkal, mellőzve a tisztaság és makulátlanság látszatát. Az Aliens On Board című lemezt a bécsi FALTER magazin 2019 legjobb albumai közé választotta. Az e c h o boomer meg tud szólalni erőteljesen, gyengéden és törékenyen, viccesen, súlyosan, mélyen, emellett pedig minden adandó alkalommal arra törekszik, hogy meglepje közönségét.

echoboomer.info


A Magyarországon 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzet kapcsán előírt intézkedéseknek megfelelően az Opus Jazz Club rendezvényein 100 főben korlátozzuk a résztvevők, fellépők és személyzet együttes számát, ezért a klubban az intézkedés érvényességének ideje alatt kizárólag az alsó szinten fogadjuk vendégeinket.

Kedves Vendégeink!
Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a művészek mai döntése értelmében a koncert elmarad.
Az online megvásárolt jegyek árát az Interticket automatikusan visszatéríti, a személyesen megváltott belépők a vásárlás helyén visszaválthatók. Megértésüket köszönjük!
Budapest Music Center – Opus Jazz Club
Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2020 március 12 csütörtök