Program

j(A)zz! | Flower+: Herbst (AT/SI)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Jure Pukl - szaxofon
  • Georg Vogel - zongora
  • Raphael Preuschl - nagybőgő
  • Michael Prowaznik - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A Flower név eredetileg Georg Vogel billentyűs, Raphael Preuschl nagybőgős és Michael Prowaznik dobos trióját takarja, de a szlovén-osztrák együttes egyre gyakrabban lép fel Jure Pukl szaxofonossal kvartetté bővülve. A formáció három albuma – Flower (2011), Duft (2015) és az ezen a koncerten bemutatott Herbst (2022) – megközelítések és hangulatok tág skáláját tárja a hallgató elé. A négy egyenrangú zenész-zenekarvezető sziporkázó zenei asszociációk kaleidoszkópját mutatja be repertoárjában, amely egytől egyig a tagok erre a formációra készült kompozícióiból áll. Vogel, Preuschl, Prowaznik és Pukl improvizációs útkeresését a felmerülő témák impulzusai alakítják, a darabok ívét a zenei gesztusok dinamikája rajzolja meg, a felhalmozódó energiák intenzitása pedig minden alkalommal váratlan módon emelkedik addig nem hallható szintre.

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2024 február 01 csütörtök