Program

Jazzpince

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Papp Márton - szaxofon
  • Horváth Szabolcs - zongora
  • Vörös Zsolt - nagybőgő
  • Fekete Zoltán - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A Jazzpince négy fiatal egyetemista zenekara, amelyet 2020 őszén hívtak életre. A jazz különböző irányzatai iránt vonzódó tagok mindannyian komponistaként is részt vesznek a zenei folyamatokban, így a quartet anyagát rengeteg hatás formálja; a legmeghatározóbb stílusirányzatok a hard bop, a modern jazz, a free és a magyar népzene. A Jazzpince repertoárjának gerincét a tagok saját szerzeményei képezik, amelyek közös műhelymunka során nyerik el végső formájukat. Koncertjeiken tematikus és szabad improvizációk, mainstream jazz formák és újszerű, kísérletező megoldások váltják egymást. A zenekar megnyerte az Egressy Béni Konzervatóriumban rendezett V. Országos Jazz-Zenei Versenyt, meghívást kapott a Magyar Jazz Ünnepére, valamint a 2023-as Művészetek Völgye fesztiválra. 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2023 augusztus 19 szombat