Program

Luciano Biondini – Michel Godard – Lucas Niggli Trio (IT/FR/CH)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Luciano Biondini - harmonika
  • Michel Godard - tuba, szerpent
  • Lucas Niggli - dob. ütőhangszerek

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Három zenész, akik a legkülönbözőbb zenei közegekbe képesek belesimulni, évszázadok és zenei kultúrák szálait összefonva: Luciano Biondini, Michel Godard és Lucas Niggli triója több szempontból is különleges. Biondini az áradó dallamok hazájából, Olaszországból érkezett, Michel Godard francia származású, míg Lucas Niggli évekig élt Kamerunban, mielőtt visszaköltözött volna Svájcba. A harmonika és az ütőhangszerek oldalán a tuba, illetve annak sokáig elfeledett elődje, a játékost valósággal körbeölelő szerpent látja el a basszus szerepét, ami sajátos hangzási lehetőségeket nyit meg a zenekar előtt. Biondini, Godard és Niggli zenéje költőiségből sarjad, telve ötletekkel és azok feszültségével: mintha a szférákból szűrődne át hozzánk, mégis érzéki és érzelemdús marad.

 

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2024 április 17 szerda