Program

Mariana Mazú (AR/NO)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Mariana Mazú - ének
  • Leonardo Andersen - gitár
  • Karl Espegard - hegedű

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Mariana Mazú eklektikus, nyitott zenéje frissességet sugároz, ékesszóló bizonyítékát adva annak, hogy a tangó sokkal több, mint egy tánc. Első albuma (
La bella indiferencia) megjelenése után az argentin énekesnő egy csapásra az érdeklődés középpontjában találta magát, és nemcsak a Grammy-díj argentin megfelelőjét, a Gardelt nyerte el, hanem a tangó műfajában a 2021-es év legjobb előadójának is választották. Az albumot azóta több mint egymillióan játszották le Spotifyon, Mazú pedig ebben az évben már a második európai turnéjára indul. Olyan zenészekben lelt tökéletes társra, akik hozzá hasonlóan elmélyedtek a tangó műfajában: a norvég hegedűs, Karl Espegard alapító tagja az elismert El Muro Tango együttesnek, Mazú nemzetközileg is keresett honfitársa, a zeneszerző-gitáros Leonardo Andersen pedig szintén egy Gardel-díj birtokosa.

 

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2023 május 04 csütörtök