Program

Pátkai Rozina Trió

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Pátkai Rozina - ének
  • Ávéd János - szaxofon
  • ifj. Tóth István - gitár

Az olasz gyökerekkel rendelkező fiatal magyar énekesnő, Pátkai Rozina számos nemzetközi verseny díjazottja: elismeréseinek sorát jazz és fringe fesztiválok színpadain gazdagította szerte a világban. Klasszikus bossa novát és saját szerzeményeket is játszó együttesével többször is fellépett az Opus Jazz Club színpadán. 2016 végén jelent meg az énekesnő második albuma, a kizárólag saját szerzeményekből álló Paraíso na Terra, amelynek dalait szintén a latin dallamok inspirálták, de már egy teljesen egyéni zenei világba vezetik el a hallgatót.

Pátkai Rozina ezúttal triójával érkezik az Opusba. A programban az ismert bossa novák mellett elhangzó saját dalok az autentikus brazil dallamvilágból kiindulva szakítanak a zárt formákkal. Nagyobb teret kapnak az improvizációk, amelyek körülölelik az olykor gyermekien egyszerű, máskor kiszámíthatatlanul bolyongó dalokat. Mindez portugálul, spanyolul és angolul, Bán Zsófia, Szabó Ádám, Garcia Lorca és Jane Tyson Clement verseivel.

rozinapatkai.com 
facebook.com/rozinapatkai 

Jegyek 2200 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

2018 szeptember 28 péntek