Program

Piotr Wyleżoł – Andy Middleton – Michał Barański – Németh Ferenc (PL/US/HU)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Piotr Wyleżoł - zongora
  • Andy Middleton - szaxofon
  • Michał Barański - nagybőgő
  • Németh Ferenc - dob

Négy világsztár fergeteges Monday sessionjére számíthat az, aki ellátogat ezen a minden szempontból rendhagyó hétfőn az Opus Jazz Clubba. A nagyformátumú lengyel zongorista, Piotr Wyleżoł által megálmodott nemzetközi quartet tagjait külön-külön már jól ismerheti a klub közönsége, hiszen az amerikai, de jó ideje Bécsben élő sztárszaxofonos, Andy Middleton rendszeres művésze Oláh Kálmán produkcióinak, a két évtizede New York-ban honos Németh Ferenc pedig az amerikai jazzélet megkerülhetetlen dobosa, akit olyan legendák oldalán hallhattunk, mint Herbie Hancock, Wayne Shorter, Christian McBride vagy épp Terence Blanchard.

A Quartet vezetője, Piotr Wyleżoł az Opus 10 éves történetének visszatérő csillaga, legutóbb Jeff Ballard és David Dorůžka társaságában tette tiszteletét a klub színpadán. Az elmúlt évtizedben az ezerarcú nagybőgős, Michał Barański különleges tehetségéről is számtalanszor volt alkalmunk meggyőződni a Polska Jazz sorozat állomásain. A szuperlatívuszokat sokáig folytathatnánk, de egy biztos: szellemes kompozíciók, gazdag improvizációk, lenyűgöző hangszerkezelés és invenciózus összjáték várja a jazzrajongókat ezen az estén.

Jegyek 3500 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2023 november 27 hétfő