Program

Rafael Mário Trio: My Hope

LEMEZBEMUTATÓ
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Rafael Márió - zongora, Rhodes
  • Bartók Vince - basszusgitár
  • Hidász Tamás - dob

A trió 2014 tavaszán alakult, még a Zeneakadémia falai között, s azóta rendszeres fellépői a budapesti jazz életnek. A nehezen behatárolható stílusú zenét játszó trió saját szerzeményeket ad elő, melyek között a balkáni nyolcados zene éppúgy megtalálható, mint a mai hip-hop. A csapat komoly hangsúlyt fektet a kollektív improvizációra, s a számos forrásból merítő, az effekteket széleskörűen és bátran használó hangzásuk eredetiségére. A zenekar életében igen fontos mérföldkőnek számított fellépésük a Get Closer Jazz Fesztiválon, Billy Cobham előzenekaraként.

2017 végén jelent meg a trió My Hope című első lemeze a Hunnia Records kiadásában, rajta csupa saját szerzeménnyel, melyeket a zenekarvezető elmondása szerint az életben megélt pozitív és negatív energiák és élethelyzetek ihlettek, s azok mondanivalóját a tagok érzelemdús improvizációval teszik még átélhetőbbé. A lemez anyagával ugyancsak 2017 decemberében a Rafael Márió Trió a krakkói Hitch on Music - Jazz Juniors nemzetközi jazz-verseny különdíját nyerte el, s 2018-ra meghívást kapott egy Benelux államokbeli koncertsorozatra is.

Az album anyaga az Opus Jazz Clubban lesz először hallható idehaza.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Galéria
3Kép
január 10 szerda