Program

Rozmán Lajos Quintet

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Rozmán Lajos - klarinétok
  • Gadó Gábor - gitár
  • Rákóczy Anna - fuvola
  • Hock Ernő - nagybőgő
  • Gyárfás Attila - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A zenei stílusok egysége ma már csak látszólagos, vagy csak nagyon nagy távolságból nézve létezik... Ami lényeges, ami összehoz, azok az emberi kapcsolódások, amikor a szerteágazó utak egyszer csak – akár rövidebb, akár hosszabb időre – egy pontban összefutnak, keresztezik egymást. Ezek a találkozások teremtenek műfajt, stílust, minőséget.

A kvintettet alkotó öt muzsikust talán éppen a minőség iránti érzékenység köti össze leginkább. A jazz és a klasszikus zene számtalan irányzatát megismerve, a saját nyelv, a saját hang kiérlelésének igénye válik ebben a formációban a legfontosabb közös programmá. Wittgensteini szellemben a zenélés igazi valóságát az írott és a szabad zene határvidékén keresik és találják meg, ahol a kötöttség, és a képzelet szabadsága összeér. Az est programját az előadók sokféle tapasztalatforrásának megfelelően a progresszív jazz, a klasszikus és a kortárs zene személyessé formált anyagai alakítják.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 3000 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
6Kép
2024 június 08 szombat