Program

Space Galvachers (FR)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Benjamin Flament - ütőhangszerek
  • Clément Janinet - hegedű
  • Clément Petit - cselló

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A fiatal francia jazzgeneráció kiemelkedő hegedűse, Clément Janinet – aki két másik formációjával, az O.U.R.S. és a La Litanie des Cimes zenekarokkal a BMC Recordsnál jelenteti meg lemezeit – ezúttal erősen világzenei beállítottságú együttesével, a Space Galvachers trióval hív táncba.

A Space Galvachers tagjai a jazz és az improvizált zene gyermekei, akik olyan zenészek mellett edződtek bele az afrikai, arab és kreol zenei kultúrákba, mint a kameruni Blick Bassy, ​​a mali Ballaké Sissoko, az arab származású Naïssam Jalal, a Grammy-díjas mali zenész, Oumou Sangaré, vagy épp Olivier Araste, a modern réunioni zene képviselője, a tradicionális maloya zene megújítója. Ide vezethető vissza a Space Galvachers zenéjének ritmikus afrikai karaktere. Elektro-akusztikusan preparált hangszereiken egy képzeletbeli, modern folklórt teremtenek meg, ahol egyfajta álomvilág transzába kerülhetünk – oda, ahol a nappal és az éjszaka közötti keskeny szakadékban bármi megtörténhet.

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2023 február 17 péntek