Program

Subtones

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Jónás Vera - ének
  • Kiss Flóra - ének
  • Benkő Dávid - billentyűs hangszerek
  • Csízi László - dob
  • Csókás Zsolt - gitár
  • Fonay Tibor - basszusgitár
  • Subicz Gábor - trombita

Itt a Subtones, Magyarország legfrissebb jazz-pop szupergroupja. Jobban bólogatsz, mint valaha! 

Különleges felállásának köszönhetően eddig is a groove-hallgató fenegyerekek mekkája volt, de az utóbbi időben új színeket is felvettek a palettájukra. Jónás Vera és Kiss Flóra énekesnők a dalok és a vokális zene irányába terelik a Subicz Gábor vezette zenekart. Benkő Dávid, Csízi László, Csókás Zsolt és Fonay Tibor összeszokott funk-jazz lávaként olvasztja magába az újonc tagokat és a legkülönbözőbb zenei világokat, teret adva szikár dalformáknak és nagyívű improvizációknak egyaránt.  

Octopus című, új nagylemezükön is a legkülönbözőbb zenei világok olvadnak egybe, egységes és karakteres hangzásvilágot képviselve. Az album hamar az értő fülűek és a zeneszeretők kedvencévé vált, amit élőben is kivétel nélkül zajos sikerrel mutatnak be.

"Nem nagyon tudok jobb programot ajánlani attól, mint, hogy végighallgatod teljes egészében a Subtones első albumát, az Octopust"  – Ígéretes titánok

"Tényleg pazar lett" – Prieger Zsolt

"Kreatív, izgalmas megoldások, profi zenei teljesítmény, és egy nagyon jó végeredmény"  – Jazzma

"Korszerű, modern, könnyedén elegáns jazzfunk formabontó megoldásokkal és kiemelkedő hangszeres játékkal. Ha majd újra élő zenét hallgathatunk, a Subtones bizonyosan ott lesz a pörgős buliéjszakákon." – Végső Zoltán/Élet és Irodalom

Jegyek 2500 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2022 március 10 csütörtök