Program

Szalóky Classic Jazz Quartet

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Szalóky Béla - trombita, szárnykürt
  • Gyárfás István - gitár
  • Dennert Árpád - klarinét, tenorszaxofon, szopránszaxofon
  • Lutz János - nagybőgő

A 20. század harmincas és negyvenes éveinek amerikai jazzmuzsikáját játszó Szalóky Classic Jazz Quartet eredetileg olyan formációként alakult, amely havi egy alkalommal, kizárólag klubokban lép fel, mintegy baráti társaságként. Az évek során mégis koncertek és fesztiválok színpadain találták magukat, nemrég még Katarban is képviselhették a magyar jazzt. A név arra a swing előtti stílusra utal, amelyet hazánkban kevesen művelnek, de repertoárjukon valamivel későbbi kompozíciók is szerepelnek. Előadásmódjuk enyhén eklektikus, jól megférnek egymás mellett Ruby Braff és Charlie Christian, Bobby Hackett és Barney Kessell, vagy éppen Benny Goodman és Louis Armstrong félreismerhetetlen stílusjegyei. Bár a zenekar tagjai mindannyian muzsikáltak már az Opusban, a Szalóky Classic Jazz Quartet először lép a klub színpadára.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 3000 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2024 augusztus 31 szombat