Program

Szendőfi Péter Fusion Jam

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Szendőfi Péter - dob
  • Varga Gergely - szaxofon
  • Tálas Áron - billentyűs hangszerek
  • Bartók Vince - basszusgitár

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A zenekar 2019-től, közös jam sessionök alkalmával alakult fokozatosan fix formációvá. A stílus és maga az alapkoncepció egyaránt olyan művészek és zenekarok előtt tiszteleg, akik a 60-as, 70-es évek elejétől forradalmian új ötletekkel kialakították a fúziós jazz műfaját. A Szendőfi Péter Fusion Jam repertoárjának gerincét ennek megfelelően például Billy Cobham, Wayne Shorter, Joe Zawinul, Herbie Hancock, a Weather Report, a Brecker Brothers és a Return to Forever kompozíciónak átiratai, áthangszerelései alkotják. Az eredeti művek átdolgozásai modern hangzásvilágba oltva szólalnak meg, ugyanakkor a zenekar változatlanul megtartja a számok alapvető hangulatát és karakterét meghatározó elemeket, illetve az egykori felvételeken hallható témákat. 2021-ben megjelent Area51 című albumukon néhány saját kompozíció is szerepel, amelyek kifejezetten erre a formációra készültek.

 

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2023 április 05 szerda