Program

Test Jazz Group

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Regály György - zongora, Fender Rhodes
  • Soso Lakatos Sándor - szaxofon
  • Lakatos Pecek Krisztián - nagybőgő
  • Balázs Elemér - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek.
Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A Test Jazz Group jelenlegi felállása 2022 májusában, a Mixátban lépett fel először, a zenekarvezető, Regály György 60. születésnapja alkalmából – akkor még Regály 60 néven. Az azóta megszilárdult zenekar nevében Regály talán legsikeresebb formációját, az 1983-ban alakult, több tagcserén keresztülment Test Jazz Groupot örökíti tovább. Bár a No-Spa, a Kőszegi Trió, a Cotton Club Band, az Afro Magic, az Afro Jam, a Katona Klári zenekar és a Dig It All tagjaként egyaránt jól ismert Regály idejét most már elsősorban a tanítás tölti ki, ünnepszámba menő ritka alkalmakkor színpadon is megnyilvánul, hasonló jazzlegendák oldalán. A részben újjáalakult Test Jazz Groupban Soso Lakatos Sándor, Lakatos Pecek Krisztián és Balázs Elemér társul hozzá – utóbbi pályafutásának éppen a Test Jazz Group három évtizeddel ezelőtti indulása adta meg a kezdőlökést. Repertoárjuk két pillérét Regály saját szerzeményei, illetve a  jazztörténet kiemelkedő darabjai képezik, amelyeknek ízléses előadásmóddal és bravúros szólókkal kölcsönöznek új színt.

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
5Kép
2023 augusztus 12 szombat