Program

Trio Grande (BE)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Laurent Dehors - szaxofon, klarinét, duda, doromb, harmonika
  • Michel Massot - euphonium, sousaphone, harsona
  • Michel Debrulle - dob

A Trio Grande, amelynek háromfős legénysége akár egy big band hangzásával is bátran fel meri venni a versenyt, a világon bárhol képes megbabonázni közönségét. Lépjenek bár elénk intim klubkörnyezetben, vagy éppenséggel nagy fesztiválok színpadán – aligha akad olyan ember, aki ellenállhatna e negyedszázada együtt zenélő „három testőr” örömteli, nyitott és kommunikatív zenéjének. Akik 2008-ban látták őket a MOL Budapest Jazz Fesztivál Európai Jazzhajójának színpadán, azóta is emlékeznek koncertjükre és a mágikus pillanatokra a végén, amikor a teljesen elvarázsolt közönség között fel-alá masírozva nyomták a zenét őrületes hangszereiken.

„Ez a trió választ ad a korunk jazz zenéjével kapcsolatos kérdésekre. ... Valóban olyan fontos, hogy azt ilyen-olyan jelzőkkel címkézzük fel? Bármiféle identitás-válságtól távol, ez a csapat nem hagy kétséget afelől, hogy a zene nyelvén a tánc, a tempók és az érzelmek megoszthatók másokkal. Lendület és megtorpanások közt folyvást egyensúlyozva a Trio Grande igazi érett csapat, a tapasztalatok és az idők során meglelt boldogságé, üzenetük himnusz az élethez és a szépséghez, mentesen az öncélú bolondozás legapróbb szándékától is.” A. Dumas

collectifdulion.eu/trio-grande  
facebook.com/TRIO-Grande-Belgium 

Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon,
valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2019 március 07 csütörtök