Program

Egri Jr. | Trio Johnology

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Egri János Jr. - zongora
  • Egri János - nagybőgő
  • Csízi László - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A legendás jazzbőgős és basszusgitárművész, Egri János fia, a Junior Prima díjas ifj. Egri János legújabb triójának repertoárja amerikai jazz-sztenderdekből, klasszikus művekből, filmslágerekből, világslágerek feldolgozásaiból és a zenekarvezető kompozícióiból tevődik össze. Stílusuk a hagyományos mainstream jazz talaján áll, ám emellett számos egyéni, a klasszikus és az igényes populáris zene által inspirált stílusjegyet is alkalmaz. Az együttes az idei Jazz Showcase alkalmával mutatkozott be a Müpában, ahol négy különdíjat is elnyert: a Magyar Jazz Szövetség, a Művészetek Völgye Fesztivál, a grazi Internationales Leibnitz Fesztivál és a Harmónia Jazzműhely különdíját, amelynek köszönhetően meghívást kapott a londoni 606 Clubba is – valamennyi helyszínen fergeteges sikerrel lépett fel.

 

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg.

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2023 augusztus 10 csütörtök