Program

j(A)zz! | Verena Zeiner & Ziv Ravitz: The Sweetness of Finitude (AT/IL)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Verena Zeiner - zongora
  • Ziv Ravitz - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Verena Zeiner és Ziv Ravitz debütáló duóalbuma két zenész találkozása, akik teljesen különböző kulturális háttérrel rendelkeznek, ám az improvizált zenében rátalálnak hasonlóságaikra. 2011-ben, New Yorkban találkoztak, amikor mindketten ott éltek. A rendszeres művészi eszmecserét követően először Verena Zeiner szólóalbumán (No Love without Justice – 2020) dolgoztak együtt, melyet Ziv Ravitz kevert és masterelt. A The Sweetness of Finitude párbeszéd a zenén keresztül, a végesség kérdésnek feldolgozása duó felállásban: hogyan tud két zenész önmaga maradni, miközben kapcsolatba lép egymással? Hol vannak a személyes határaik? Hogyan tudják megőrizni saját területüket, pozíciójukat, származásukat és háttértörténeteiket egy közös dialógusban, és létrehozni valami új minőséget, miközben tudatában vannak saját mulandóságuknak?

Jegyek 2000 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2022 január 18 kedd