Program

ZZ Quartet (IT/HR/MK/SI)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Simone Zanchini - harmonika, élő elektronika
  • Ratko Zjaca - gitár
  • Martin Gjakonovski - nagybőgő
  • Joze Zadravec - dobok

„Szenvedélyes, lírai – azon virtuóz előadások egyike, amit minden zeneszeretőnek hallania kellene” – Dave Liebman

„Ez a felvétel eszembe juttatta, milyen szórakoztató tud lenni egy zenei együttlét. Időnként jó emlékeztetni magunkat arra, hogy a zene, különösképpen az improvizált zene a táncban gyökerezik és a dolgok megrázásának igénye egyetemes, és lebont minden gátat” – Steve Swallow

A Ratko Zjaca gitáros és Simone Zanchini harmonikaművész vezetésével működő új ZZ Quartet a hangszerek határainak feszegetésével fedezi fel az improvizációban rejlő legvégsőbb lehetőségeket egy élő, virtuóz session során. Zjaca és Zanchini egy olyan eklektikus zenei programot állított össze, amely szervesen ötvözi a jazz, a klasszikus zene, a nép- és világzene, valamint a rockzene elemeit, meghintve egy kis humorral. Mindez az elsőosztályú improvizatőrök termékeny fantáziája által indul burjánzásnak. A strukturált formáktól a fenséges balladákon át a szabadon folyó beszélgetésig terjedő spektrumon a ZZ Quartet számtalan nyelven szólal meg legújabb, júniusban megjelenő, Midnight in Europe című albumán.

Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
3Kép
2021 július 16 péntek