Program

3 x j(A)zz! | June in October (AT)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Lucia Leena - ének, analóg szintetizátor
  • Florian Sighartner - hegedű
  • Carles Muñoz Camarero - cselló
  • Judith Ferstl - nagybőgő, ének

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Két énekhang, három vonós hangszer és egy analóg szintetizátor szólal meg a bécsi June in October quartetjében. Dalaik felépítése a popzenére, míg játékuk összhangja és dinamikája a kamarazenére emlékezteti a hallgatót, ráadásul mindezt többrétegű ritmusalapokra helyezik. A nagybőgős és zenekarvezető posztját egyaránt betöltő Judith Ferstl előszeretettel cserélgeti a hangszerek szerepköreit, hogy új lehetőségekkel és hangzásokkal ruházza fel őket. A vonósok olykor dobgroove-okat játszanak, a dallamot a nagybőgő is vezetheti, a hegedű vagy a cselló néha gitártémákat penget...

Az együttes bemutatkozó albuma tavaly jelent meg My Feet on Solid Ground címmel, a dalok pedig a címben foglalt szimbólumot járják körbe. Mi is az a bizonyos szilárd talaj, amit keresünk, és valóban mindig két lábbal kell hogy álljunk a földön? Vagy elfogadhatjuk saját bizonytalanságainkat, és máris kiderül, hogy a zuhanástól való félelmünk csupán illúzió?   

www.judithferstl.com/juneinoctober

Jegyek 2500 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2022 december 09 péntek