Program

Cseh Ősz | Bára Zmeková (CZ)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Bára Zmeková - zongora, ének
  • Nina Marinová - hegedű, ének
  • Michal Mihok - tangóharmonika
  • Viktor Dořičák - dob

"Lelki utazás", "álomszerű hangulat", "hangzó költészet", "szépség" – néhány jelző, amivel a közönség illette a cseh énekes, zeneszerző és zongorista fellépéseit, akinek zenéjében népzene, jazz és klasszikus zene keveredik, némi elektronikával fűszerezve.

A prágai énekesnő dalainak törékenységét és finomságát humor és játékosság ellensúlyozza. Bára annak ellenére képes magával ragadni a hallgatót, hogy dalai cseh nyelven szólalnak meg. Az énekesnő második albumát 2019-ben jelentette meg LUNAVES címmel, ami három hónapig vezette a cseh zenei toplistákat, és rendkívül jó értékeléseket kapott mind a közönség, mind pedig a szakma részéről. Élő koncertjével megnyerte a 2019-ben rendezett cseh Music Crossover fesztivált, a Cseh Zenei Akadémia pedig két kategóriában – a legjobb női előadó és a legjobb feltörekvő művész kategóriában is jelölte őt. Cseh, szlovák és kolumbiai producer barátaival elkészítette a LUNAVES remix változatát is, ami 2020 júniusában látott napvilágot LNVS (rmxd) címmel. Immár második alkalommal érkezik az Opus Jazz Clubba nagyszerű zenész barátaival, hogy a magyar közönséget is meginvitálja bájos világába.

Az Opus Jazz Club Cseh Ősz koncertsorozatának további programjai:

2021. október 6. Treetop (CZ)

2021. november 18. Clarinet Factory (CZ)

 

barazmekova.cz

Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
4Kép
2021 szeptember 01 szerda