Program

Czirják Csaba Trio: Markoláb – Lemezbemutató

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Czirják Csaba - gitár
  • Bögöthy Ádám - nagybőgő
  • Czirják Tamás - dob

Czirják Csaba a negyvenes generáció kiválóan képzett gitárosa. A Liszt Ferenc Zeneművészeti főiskola elvégzése után a bostoni Berklee College of Music hallgatója volt. Magyarországra visszatérve több műfajban és felállásban is kipróbált muzsikusként ismeri a közönség.

A mostani trió felállás a gitáros elmondása szerint a saját kompozíciók és sztenderdek részletesebb kidolgozását helyezi előtérbe. Tág teret enged a hangszerek közti interakciónak, központi szerepet adva a gitár komplex harmónia-struktúráinak, együttműködve a dob és bőgő ritmikai koncepciójával. A a hangszerek közti, szinte a gondolatolvasásig eljutó kommunikáció a jazz-improvizáció sajátja, amely ilyen minimális hangszerösszeállításban is izgalmas hangzásélményt produkál.

A Czirják Csaba Trio 2017 decemberében megjelent Markoláb című új lemezén nyolc eredeti kompozíció található. Ennek anyagát mutatják be az Opus-beli koncertjükön.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

január 05 péntek