Program

Gányi Miklós Trió: Angle Of Reflection

Lemezbemutató
20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Gányi Miklós - zongora
  • Oláh Péter - nagybőgő
  • Gyárfás Attila - dob

A Gányi Miklós Trió tipikusan bebop alapokra épülő, tradicionális jazzelemeket felvonultató, mégis ízig-vérig modern zenét játszó hármas. Beyond The Moment című első lemezük 2017 őszén látott napvilágot Japán egyik legnagyobb „handmade” jazz lemez kiadójánál, az Atelier Sawano Recordsnál. Az album azonnal a tokiói lemezeladási lista három legsikeresebb kiadványa között debütált, olyan előadók között, mint a The Modern Jazz Quartet, Bill Evans Trio, Enrico Pieranunzi Trio, vagy a Kamashi Washington Group. 

A sikerre való tekintettel a formáció hamarosan újabb lemezre kötött szerződést a kiadóval. Ennek eredményeként idén májusban Angle Of Reflections címmel megjelent az új Gányi Miklós Trió album, melyen a zenekarvezető komponistaként három saját szerzeménnyel – Blues For Monk, Laup Yelb, Tango – szerepel, emellett viszont hangszerelői munkásságának egy újabb oldaláról is bemutatkozik. A korábbiaktól eltérően ugyanis nem jazz sztenderdek, hanem olyan nagysikerű pop dalok merőben új hangszerelésű változatai hallhatók az albumon, mint Stevie Wondertől a Ribbon In The Sky, Michael Jacksontól az I Can’t Help It, a legendás Simon & Garfunkel duó klasszikusa, a Sound of Silence, vagy épp a Swedish House Mafia gigaslágere, a Don’t You Worry Child.

„A trió arra törekszik, hogy az autentikus jazz stílusjegyeit megtartva, hidat képezzen a ma ismert melódiák, saját kompozíciók és az örökzöldek között, egységet alkotva.” mondja Gányi Miklós az új album kapcsán.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon,
valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

2019 június 06 csütörtök