Program

Grencsó Spontaneous Chamber Ensemble

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Grencsó István - fafúvósok
  • Gőz László - rézfúvósok
  • Kovács Tickmayer István - sampler, elektronika
  • Pozsár Máté - zongora

Idén februárban, a Grencsó Spontaneous Music Ensemble tolmácsolásában, nagysikerű, a YouTube-on élőben is közvetített koncertet hallhattak az Opus Jazz Club látogatói, illetve az eseményt a neten követők. A formáció nevéhez hűen mind a csapat felállását, mind a koncerten elhangzott zenét a teljes spontaneitás jellemezte, természetesen számos előzménnyel. Spontaneitás – mert a csapat abban a felállásban még soha nem lépett színpadra, s mert a résztvevő zenészek mindegyike az improvizatív zene kiemelkedő képviselője, legyen az jazz, vagy kortárs zene; illetve sok-sok előzmény, hiszen a fellépők számos korábbi projekt révén sok-sok szálon kapcsolódtak egymáshoz.

Nincs ez másképp a mostani, ezúttal Grencsó Spontaneous Chamber Ensemble néven fellépő csapat esetében sem. A fafúvósokon játszó Grencsó mellett a különböző rézfúvósokat megszólaltató Gőz László a februári koncerten is jelen volt, míg a másik két karakteres muzsikus, Kovács Tickmayer István és Pozsár Máté is állandó zenésztársai Grencsónak, más-más formációkban – így aligha szükséges az előzményeket részletesebben taglani. A spontaneitás pedig úgyszintén garantált, hiszen így együtt még sosem hallhattuk őket. A már önmagában sem túl gyakori – két fúvós, két billentyűs – felállás nyújtotta széles hangzásbeli palettát tovább színesíti a kompozíciók és az improvizáció terén megszerzett sokéves tapasztalataik révén kialakult négy markáns zenei egyéniség találkozása.

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Galéria
3Kép
2018 október 03 szerda