Program

Jazz Migration | Noé Clerc Trio (FR)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Noé Clerc - harmonika
  • Clément Daldosso - nagybőgő
  • Elie Martin-Charrière - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Három ritkán társított hangszer virtuóz és modern kombinációja a Noé Clerc Trio, amelynek bensőséges, kifinomult zeneisége varázsütésre képes kapcsolatot teremteni a közönséggel. Szerteágazó inspirációs forrásaik között a blues, a kortárs jazz, az impresszionizmus és a tradicionális zene egyaránt helyet kap. A 2018-ban alapított trió több nemzetközi versenygyőzelem (például a 2021-es Jazz à la Défense) után immár Európa több országában koncertezik. Első albumuk, a Secret Place (NoMadMusic, 2021) néhol városias környezetet vetít elénk, máshol a vadonba invitál. Noé Clerc nemcsak kivételes hangszerjátékos, hanem azt is jól tudja, hogy valódi dallamok nélkül a legszebb kompozíciók és improvizációk is hamar a feledés homályába merülnek – hazájában ezért máris Vincent Peirani méltó örököseként ismerik, aki képes boldogságot árasztani a szívünkbe, miközben ujjait táncoltatja a billentyűkön.

A koncert az AJC által elindított Jazz Migration sorozat keretében valósul meg, amelynek célja, hogy új jazz-zenekarok szakmai fejlődését támogassa.

 

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
3Kép
2023 november 30 csütörtök