Program

Lash & Grey (SK)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Kristin Lash - ének
  • Jakob Grey - gitár

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Kristin Lash és Jakob Grey alternatív ének-gitár duója, a Lash & Grey két év alatt két, sztárvendégek közreműködésével fémjelzett albumot adott ki, és szülőhazájuk, Szlovákia mellett Csehországban is elnyerték a legjobb debütáló albumnak, a legjobb kislemeznek és a legjobb albumnak járó elismerést. A jazzról és a soulról kimunkált sajátos víziójuk azóta viharos gyorsasággal hódította meg a legnevesebb nemzetközi színpadokat, nemsokára pedig Pat Metheny, Herbie Hancock és Mononeon illusztris társaságában találták magukat a Bella Concerts ügynökség művészei között. Útjukat nemcsak a közönség és a kritikusok figyelme, hanem díjak özöne is kíséri. Nem csoda: bár a duó mindkét tagja igen fiatal, zeneiségükben és szuggesztív előadásmódjukban máris kiforrott művészek árnyalatgazdagsága és bűbája köszön vissza. Dalaikban akár a saját életüket is meghökkentő őszinteséggel dolgozzák fel, tág teret hagyva a hallgató értelmezésének, így lelkünk legrejtettebb húrjait képesek megpendíteni.

 

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2023 május 13 szombat