Program

Román Jazz Napok | Lucian Nagy & Balkumba Tribe (R/SRB/F/H)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Lucian Nagy - szaxofon, fuvola, kaval, ney, duduk
  • Ivan Aleksijevic - zongora, szintetizátor
  • Johann Berby - basszusgitár, gimri, ének
  • Pusztai Csaba - dob, ütőhangszerek

A Balkumba Tribe története 2014-ben kezdődött, amikor Lucian Nagy zeneszerző és fafúvós virtuóz kezdeményezésére megalakult a formáció. Számos stílusból merítő zenéjüket izgalmas és eredeti hangzásvilág jellemzi. Egyéni kompozícióikban a sokszínű stíluskombinációk harmonikus egységet alkotnak, így jól megférnek egymás mellett a balkáni, közel-keleti és indo-afrikai dallamok is. A projekt keretein belül Lucian a saját zenei világát és kompozícióit önti formába, aminek a zenekar többi tagja is szerves része, hiszen az ő ötleteik is segítik megalkotni a Balkumba Tribe egyedi hangzását.   

A Balkumba Tribe nemzetközi bemutatkozó koncertje 2014-ben Berlinben volt, ami a Román Kulturális Intézet szervezésével és támogatásával valósult meg. A sikeres debüt óta rendszeresen adnak koncerteket Romániában, Magyarországon, Németországban és Ausztriában. Zenei üzenetüket, mely minden egyes előadásuk alkalmával közvetlenül közönségük lelkét és szellemét szólítja meg, már olyan fesztiválhelyszíneken is előadták, mint az aradi American Music Festival, a timisoarai Fete de la Musique Festival, a Bucharest Jazz Festival, vagy épp a bécsi Porgy & Bess Jazz Club.

balkumbatribe.com 

Jegyek 1500 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos Jegypont hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2018 október 24 szerda