Program

ELMARAD | Polska Jazz | Karnas Formula (PL/HU)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Grzegorz Karnas - ének
  • Jakub Mizeracki - gitár
  • Alan Wykpisz - nagybőgő, basszusgitár
  • Dés András - ütőhangszerek

Kedves Vendégeink!
A COVID-19 terjedésének megfékezésére tett hivatalos intézkedésekkel összhangban 2020. április 30-ig a Budapest Music Center összes rendezvénye vis maior miatt elmarad.
Az elmaradt koncertekre online megvásárolt jegyek árát az Interticket Kft. automatikusan visszatéríti, a személyesen megváltott belépők visszaváltásáról kérjük az info@bmc.hu címen érdeklődjenek.
Megértésüket köszönjük!
Budapest Music Center


Grzegorz Karnas lengyel jazzénekes. Fesztiválszervező. A nyelvek és a kultúrák szerelmese. Világutazó.

Nehéz lenne eldönteni, hogy Karnast a felsoroltak közül melyik jellemzi legjobban. Többek között ennek a sokoldalúságnak is köszönhető, hogy egyéni hangja és különleges előadói stílusa összetéveszthetetlen. Több szálon is kötődik a BMC-hez, hiszen két lemezt is kiadott a BMC Records gondozásában, hét ízben szerepelt az Opus színpadán, s az általa vezetett Voicingers fesztivál zsürijében több ízben is jelen volt a BMC képviselője, s a fesztivál több nyertese, vagy kiemelkedő résztvevője szerepelt már az Opusban (Jihye Lee, Martyna Kvolek, Nastja Volokitina, Ganna Gryniva stb.) Dés Andrással, a hazai jazzélet egyik legkísérletezőbb zenészével 2015 nyarán játszottak először együtt és azonnal kiderült, hogy muzikalitásuk, a világ iránti nyitottságuk és a szabad önkifejezés iránti elhivatottságuk termékeny talajt biztosít a közös zenélésre. Ugyanígy érvényes ez a lengyel jazzélet két kiemelkedő fiatal művészére, Jakub Mizeracki gitárosra és Alan Wykpisz bőgősre.

Műsoruk elsősorban Karnas szerzeményeire épül, de a négy muzsikus személyiségéből kiindulva az este rengeteg meglepetést tartogat. A zenében is előszeretettel kalandoznak ismeretlen, felfedezetlen területekre: Karnas olyan nyelveken szólal meg, amelyen eddig még senki nem beszélt, Dés olyan eszközökön dobol, amelyek eddig egész más funkciót láttak el, Mizeracki giárjátéka fenomenális, Wykpisz pedig elképesztően dögös és kreatív basszusalapot biztosít négyük társasjátékához.

facebook.com/Grzegorz-Karnas
pl-pl.facebook.com/jakub.mizeracki 
facebook.com/adam.wykpi 
facebook.com/desandras 

Kedves Vendégeink!
A COVID-19 terjedésének megfékezésére tett hivatalos intézkedésekkel összhangban 2020. április 30-ig a Budapest Music Center összes rendezvénye vis maior miatt elmarad.
Az elmaradt koncertekre online megvásárolt jegyek árát az Interticket Kft. automatikusan visszatéríti, a személyesen megváltott belépők visszaváltásáról kérjük az info@bmc.hu címen érdeklődjenek.
Megértésüket köszönjük!
Budapest Music Center

℗ BMC

Galéria
4Kép
2020 április 01 szerda