Program

Pozsár Máté Septet

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Ávéd János - szopránszaxofon, fuvola
  • Kováts Gergő - baritonszaxofon, fuvola
  • Cseke Dániel - tenorszaxofon, fuvola
  • Menyhért Márton - gitár, moduláris szintetizátorok
  • Pozsár Máté - zongora, szintetizátorok
  • Hock Ernő - nagybőgő
  • Miklós Szilveszter - pergődob, ütőhangszerek

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Pozsár Máté zongorista a magyar kreatív zenei színtér megkerülhetetlen alakját a közönség elsősorban Grencsó István, Mezei Szilárd, Baló István, vagy Ajtai Péter zenekarainak tagjaként ismerhette meg. Mindemellett a zeneelmélet rajongójaként és tanáraként az elmúlt évek folyamán egy olyan konceptuális kompozíciós módszeren is dolgozik, mely a modális és polimodális összhangzattanban rejlő harmóniákon és hangszíneken nyugszik. A 2019-ben alakult, izgalmas hangszerösszeállítású, dob nélküli szextettjébe közeli barátait invitálta, akikkel az Opusban már négy alkalommal szólaltatta meg lassan építkező, áttetsző, kötöttségekben és improvizációban egyaránt gazdag kamarazenei elképzeléseit. 2021-ben jelent meg Black Stork című lemezük a Hunnia Records gondozásában. Ez alkalommal a felállás szeptetté bővül, Miklós Szilveszter dobossal, aki kizárólag pergődobon és ütőhangszereken működik közre a koncerten.

 

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2024 március 13 szerda