Program

Santa Diver: Morning Air – lemezbemutató koncert

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Kézdy Luca - hegedű
  • Szesztay Dávid - basszusgitár
  • Szegő Dávid - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek.
Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A 2006 óta működő Santa Diver formációt a 2019-ben Artisjus-díjjal kitüntetett jazzhegedűs Kézdy Luca, a multiinstrumentalista-zeneszerző Szesztay Dávid és Szegő Dávid dobos alkotja. A három hangszer és egyéniség egészen sajátos és unikális zenei világot képvisel, amit a jazz, world music, és a modern creative metszetében talált meg. Hangzásukat a rendhagyó felállás (hegedű, basszusgitár és dob) mellett alapjaiban meghatározza Kézdy Luca különleges, széles érzelmi spektrumú hegedűjátéka, a színes és dallamos basszus szólamok, illetve a kísérletező, néha szélsőséges, finom és egyben energikus dobolás.

A trió szerepelt már az összes fontosabb hazai fesztiválon és klubban, ezen kívül számos európai és tengeren túli fesztiválon is koncertezett: Chelsea Music Festival, NYC (US), Cairo Jazz Festival (EG), Südtirol Jazzfestival (IT), Sparks & Visions Jazz Festival (DE), Amersfoort World Jazz Festival (NL), Voll Damm Festival Jazz Vic (ES), Gaume Jazz Festival (BE). 2019 decemberében nagy sikerű koncertet adtak a Zeneakadémia Solti Termében.

Eddigi kiadványaik – négy album és egy válogatás LP – után idén tavasszal jelenik meg Morning Air című ötödik lemezük, amelyet ezen a koncerten mutatnak be.

 

Jegyek 2800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2023 május 18 csütörtök