Program

Sárik Péter Trió - MINDEN JEGY ELKELT!

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Sárik Péter - zongora
  • Fonay Tibor - nagybőgő
  • Gálfi Attila - dob

Talán egyik zeneszerző sem volt akkora hatással a mai jazzre, mint Bartók. Műveinek döbbenetes ereje, dinamikája szinte elsöpri a hallgatót, zenéje csupa izgalom, misztikum, határtalan mélység és tisztaság. Azzal a céllal készítettük ezt az anyagot, hogy feldolgozásaink által azokkal is megszerettessük Bartók zenéjét, akik eddig idegenkedtek tőle. Szeretettel ajánlom a koncertünket mind a klasszikus, mind a jazz zene rajongóinak! – mondta Sárik Péter a Bartók-projektről.  

A Sárik Péter Trió Magyarország egyik legnépszerűbb jazz-zenekara. Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség széles rétegét képesek megszólítani. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop- vagy rockkoncerthez közelít, még akkor is, ha a Zeneakadémián vagy más nagy hangversenytermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hódít meg a jazz számára.

Saját szerzeményeik mellett bátran kalandoznak a műfajok között: négy feldolgozáslemezt is készítettek a közönségük által kért dalokból, és gyakran játszanak klasszikus zenei átiratokat. Bartók-lemezük 2020-ban Fonogram-díjat kapott mint az év hazai jazzalbuma, Bartók-koncertlemezük pedig 2023-ban kapott jelölést ugyanerre az elismerésre.

 

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2023 augusztus 30 szerda