Program

Symbiosis 5

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Drippey Máté - szaxofon
  • Virág Benedek - gitár
  • Kapolcsi-Szabó Levente - zongora, Fender Rhodes
  • Gyányi Tamás - nagybőgő
  • Majsai Roland - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

A budapesti Symbiosis Quintet főként instrumentális jazzt játszik. Zenéjüket erősen áthatja a modális jazz világa, ugyanakkor a zenekar tagjainak sokrétű érdeklődése révén sok más zenei megoldás is tetten érhető a szerzeményeikben. Repertoárjukat mára saját kompozíciók alkotják, amelyeket többnyire Majsai Roland dobos, Kapolcsi-Szabó Levente zongorista és Drippey Máté szaxofonos ír. Szeretik emberi érzelmekről, tájakról vagy egy adott életállapotról alkotott benyomásaikat zenébe önteni, ami műveik címében is gyakran tükröződik. A zenekar tagjai a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Bartók Béla Konzervatórium falai közt találkoztak, és kicsivel több, mint egy éve kezdték meg a közös munkát. Mindannyian a magyar jazzélet aktív résztvevői. Fiatal zenészekről lévén szó, valamennyien fontosnak tartják az egyéni hangjuk megtalálását, valamint az együttes hangzásának folyamatos finomítását. Legfőbb céljuk, hogy megéljék a hangszeres zene kifejező erejét, és megismertessék azt a hallgatókkal.

Jegyek 2000 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

2022 augusztus 10 szerda