Program

Tűzkő Salamon Quintet feat. Jim Rotondi (HU/US)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Jim Rotondi - trombita
  • Tűzkő Salamon - trombita
  • Horváth Balázs - zongora
  • Barakonyi Brúnó - nagybőgő
  • Éles Máté - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Tűzkő Salamon fiatal, ám rutinos zenészekből álló együttese ezúttal a jelenkori jazz egyik legnevesebb post-bop képviselőjével, az amerikai Jim Rotondi trombitaművésszel lép színpadra. Rotondi a Grazi Zeneművészeti Egyetem jazztrombita tanára, így találkoztak Salamonnal, majd léptek elő tanárból és diákból kollégákká. Rotondi karrierje során a stílus megteremtőivel is játszott: többek között Ray Charles, Curtis Fuller, Lou Donaldson, Joe Chambers, Lionel Hampton, Toshiko Akiyoshi, Eric Alexander és Bob Mintzer társa volt turnék és felvételek során. A koncert műsorát nagyrészt a sztenderdek és a blues világának egyéni, ám autentikus interpretálása határozza majd meg, ami igazi csemegét és egyben hatalmas élményt kínál a műfaj kedvelőinek.

A koncert a Felhangolva! program keretében, a MOL-Új Európa Alapítvány támogatásával valósulhatott meg. További részletek és programok: https://felhangolva.hu/

Jegyek 3200 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2024 június 15 szombat