Program

Tzumo Drums Band

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Tzumo Árpád - dob
  • Ávéd János - szaxofon
  • Szakcsi Lakatos Róbert - zongora
  • Egri János - nagybőgő

A Herbie Hancock-tanítvány Tzumo Árpád az egyik legsokoldalúbb hazai komponista és billentyűs, aki úgy saját SoLaTi nevű formációjával, mint jó néhány zenekar állandó tagjaként, rendszeres fellépője a kluboknak és fesztiváloknak, itthon és külföldön egyaránt. Ezen az estén azonban egészen új oldaláról mutatkozik be, hiszen a megszokottól eltérően – a BJC-ben adott első, teltházas koncertet követően most második alkalommal – a billentyűk helyett a dobokat szólaltatja meg.

A dolog előzményei messszire nyúlnak vissza, hiszen Tzumo édesapja jónevű dobos volt, aki többek között a legendás Garay Attilával is sokat dolgozott együtt, így aligha meglepő, hogy Árpád gyerekkorában folyamatosan „dobolgatott” odahaza, ahogyan ő fogalmaz. Az utóbbi időben viszont – továbbra sem hanyagolva el a billentyűket – komolyan elkezdett foglalkozni a dobolással is, olyannyira, hogy a hazai jazz színtér jeles képviselőivel nemrégiben megalakította az ezúttal második koncertjét adó Tzumo Drums Band névre hallgató új kvartettet, melynek repertoárját többségben Tzumo szerzeményei alkotják.

Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

2019 június 01 szombat