Program

Váczi Eszter: Balladák

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Cseke Gábor - zongora
  • Oláh Zoltán - bőgő
  • Richter Ambrus - dob
  • Váczi Eszter - ének

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek.
Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Váczi Eszter új formációja eredetileg egy egyszeri alkalomra állt össze, egy zsámbéki jazz koncertsorozat egyik előadásaként."Egy olyan programot állítottunk össze, ami elég merész vállalás, minthogy a műsor javarészt balladákból áll, azon belül is ritka példányokból. A koncerten valóban megtörtént, amire vágytunk: nagyon mély és tartalmas muzsikálás sikeredett, és nem utolsó sorban a közönség is tudott vele azonosulni. Koncert után azonnal felmerült az ötlet, hogy érdemes lenne folytatni" - nyilatkozta az énekes-dalszerző Váczi Eszter legújabb programjának létrejöttéről. Az Opus közönsége az első szerencsés fültanúja lehet e folytatásnak, hiszen a klub bensőséges atmoszférájában minden adott lesz ahhoz, hogy a balladák teljes mélységükben és részletgazdagságukban szólaljanak meg.

Jegyek 1800 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2021 december 07 kedd