Program

Vive le Jazz! Fesztivál | Mowgli (FR)

20:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Ferdinand Doumerc - szaxofon
  • Bastien Andrieu - billentyűs hangszerek
  • Pierre Pollet - dob

Galériajegyek kedvezményes áron a helyszínen kaphatók a koncertre abban az esetben is, ha online elővételben már elfogytak a jegyek. Italkínálatunk az alsó szint bárpultjánál érhető el a galérián helyet foglaló vendégeink részére.

Ahogy Maugli, a Dzsungel könyvének hőse az emberi társadalom peremén túl, a vadak között fedezi fel az életet, a francia Mowgli trió is elmerészkedik oda, ahol a legkevésbé számítanánk rá.

Ferdinand Doumerc, a Pulcinella szaxofonosa – három BMC Records albummal a háta mögött – Pierre Pollet dobossal és Bastien Andrieu billentyűssel egyesítette erőit, hogy ráleljenek az organikus és elektronikus hangzások egyszerre ártatlan és vad keverékére. Így született meg a Mowgli – egy olyan együttes, amely büszke nyers és furcsa mivoltára. Első lépéseik 2015-ben egy saját kiadású albumhoz vezettek (Ivre de la Jungle), most pedig az OcciJazz egyesület támogatásával új zenei anyaguk született: a BMC Records gondozásában 2023 februárjában megjelenő Gueule de Boa.

A Mowgli zenéje emlékeztet arra, hogy az electro-jazz még mindig termékeny talaj. Mámorító és fülbemászó riffek keverednek kísérleti témákkal, aszimmetrikus, mégis táncolható groove-okkal – dús zene, amelynek sűrűn fonódó indái között úgy hatolhatunk egyre beljebb, akár egy őserdőben.

Jegyek 2500 forintos áron kaphatók a helyszínen, a bmc.jegy.hu oldalon, valamint az InterTicket országos Jegypont hálózatában.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

℗ BMC

Galéria
2Kép
2022 november 18 péntek