Program

Trans-formation

21:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Pozsár Eszter - fuvola, altfuvola, szopránszaxofon
  • Eichinger Tibor - gitár
  • Frey György - basszusgitár
  • Pusztai Csaba - dob, ütőhangszerek

A hazai jazzélet ismert szereplőiből 2005-ben alakult, a jazz világában szokatlan hangszer-összeállítású Trans-formation együttest különleges, egyéni hangzás jellemzi, elsősorban a jazz-fuvola markáns jelenléte, és annak egyedi alkalmazása révén. Műsorukon saját kompozícióik szerepelnek, melyekben a jazz mellett a progresszív rock, kortárs és világzenei hatások érvényesülnek leginkább. Zenéjüket az érzelmek és hangulatok rendkívüli sokszínűsége jellemzi: melankolikus, harsány, édeskés, tüzes, fanyar, játékos és helyenként groteszk - mindez együtt adja a jellgzetes Trans-formation hangzást.

Idén októberben jelent meg legújabb, sorrendben negyedik lemezük, Üzenet a Hangárból címmel. Opus-beli koncertjükön ennek anyagát mutatják be a klub közönségének.

A koncertre a belépés díjtalan. Kérjük Önöket, hogy ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert az Opus Jazz Clubban ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani. Közvetlenül koncertkezdés előtt érkező vendégeink a szabad asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: +36 1 216 7894

november 08 szerda