Program

CAFe Budapest│Adam Bałdych & Helge Lien Trio with Tore Brunborg

21:00
Opus Jazz Club
Közreműködik:
  • Adam Bałdych - violin
  • Helge Lien - piano
  • Frode Berg - double bass
  • Per Oddvar Johansen - drums
  • Tore Brunborg - saxophone

 A fenomenális lengyel hegedűs, Adam Bałdych virtuozitásával nem csupán hangszerének lehetőségeit tágítja ki, rendkívüli technikáját a műfajok közötti határok átlépéséhez, illetve a határok felszámolásához is hozzásegíti. Előadásmódjában elhomályosul a különbség kompozíció és improvizáció között.

Mágikus muzsikusi karizmáját az egyik jazzmagazin kritikusa a dervisekéhez hasonlította. Játékának kifejezőerejéről az allaboutjazz.com szakírója így fogalmazott: „Bałdych olyan hangon és olyan emocionális erővel szólaltatja meg hegedűjét, teljesen friss megközelítéssel viszonyulva hangszeréhez, amilyent igen ritkán hallhattunk az elmúlt évtizedek során.

Bridges című lemezét nagyszerű norvég muzsikusok, a szaxofonos Tore Brunborg és a Helge Lien Trio társaságában vette fel. Adam Bałdych minden sztereotípiát nélkülöző játéka és kifejezésmódja, elképesztő kreativitása és virtuozitása egy csapásra világossá teszi hallgatói számára, hogy miért kapta az „Evil”, azaz a Gonosz becenevet.

Jegyek 2000 forintos áron kaphatók a helyszínen,
az InterTicket országos JEGYPONT hálózatában, valamint a jegy.hu oldalon.

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba
váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!

Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.

Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani!

Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Galéria
4Kép
október 10 kedd